Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Dwayne Johnsonon még egy öltöny is monumentálisan áll (fotók)

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Dwayne Johnson ne lenne elegáns, mert öltönyben is az, egy igazán különleges karakter.

Dwayne Johnson abszolút példakép, egy olyan világsztár, akinek nagy utat kellett bejárnia Hollywoodig. Megtehette volna, hogy pankrátor marad, ugyanakkor ennél sokkal többre volt hivatott, és bizonyította, igenis jó színész.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Köszönhetően a személyiségének, a karakterének, a hatalmas izmainak, a humorának és a színészi játékának, Hollywood egyik kedvence lett. Óriási bevételeket generálnak a filmjei, és a saját vállalkozásai ugyancsak szépet termelnek.

Erős túlzással annyi pénz áll a rendelkezésére, amennyit elkölteni sem tudna. Közben megállás nélkül edz, és bizonyítja, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét, aminek fizikálisan is látható jelei vannak rajta.

Nagyon kedveljük a karakterét, a mélyebb gondolatait, sok erőt tud adni az embereknek, legyen szó az élet bármely területéről. Már önmagában a gigantikus izmai láttán is le akarunk menni a terembe, és valami „hasonlót” csinálni.

Dwayne szeret elegánsan öltözködni, de ritkábban láthatjuk öltönyben. Most ez a pillanat is eljött, és azt kell mondjuk, ebben a formában szintén rendkívül meggyőző, mindig hozza a kötelezőt.