Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Dwayne Johnson combizmai fájdalmasan izmosak

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szinte fáj az ember számára látni Dwayne Johnson combizmait, annyira látványosak és erősek, amikre ugyancsak büszke lehet.

Még mindig sokan vannak, akik nem veszik komolyan a lábedzéseket, vagy egyáltalán nem is lábaznak. Helyette a felsőtestre koncentrálnak, ami hatására elcsúsznak az arányok, és sosem jó, nem ideális.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Dwayne Johnson soha nem tartozott ehhez a körhöz, lenyűgöző combizmokat, vádlikat alakított ki magán. Abszolúte arányosak, messze nem túlzás az, amit látunk rajta, viszont bárki figyelmét felhívják.

Nem nehéz, hiszen Dwayne rendkívül izmos, nagy, és annyira karakteres, mint csak kevesen. Pontosan ez hozza ki belőle azt a fajta motivációt, ami által még előrébb juthat az életében, mint tette azt már oly sokszor az éve alatt.

Nem keres kifogásokat, keményen edz, rendre kitalál valamilyen új gyakorlatot, és ezzel még inkább teljessé válik a programja. Elfoglalt világsztárként és családapaként nincs egyszerű dolga, bár a saját konditerme sokat segíthet ebben.

A kemény lábedzések után pláne érdemes megnézni Dwayne combizmait, amik csak úgy duzzadnak az erőtől. A már 380 millió követőt számláló sztárnál nehéz lenne jobb motivációt találniuk az embereknek.