Hasedzés közben videózták az óriási Dwayne Johnsont

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson óriási izmai mindig látványosak, és egyúttal motiválóak is, nemcsak a férfiak számára.

Amikor valaki igazán látványos formában van, az mindkét nem számára motiváló lehet. Ez különösen igaz a sztárokra, akik sok millió embert érnek el a közösségi médián keresztül, mint például Dwayne Johnson.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A világhírű hollywoodi sztár, aki korábban pankrátorként kereste a kenyerét, előtte pedig profi sportoló volt, az évek során hatalmas izmokat növesztett magára. Távolról sem volt nagydarab fiatalon, sok munkájába telt, míg ezt az izommennyiséget összehozta.

Megérte, mert részben ennek köszönhetik a karrierjét, többek között Hollywoodban is. Az izmai önmagukért beszélnek, csak dicsérni lehet Dwayne-t, aki természetesen a gyermekeire is sok időt fordít.

Nem keres kifogásokat, ha épp nincs kedve edzeni, ugyanolyan intenzitással vág neki az edzéseinek, mint bármikor máskor. Ennek mindenki láthatja az eredményét, és valószínűleg ez később sem lesz másképp.

Érdemes követni a színészt, mert egyúttal remek tippeket is ad az edzésekhez, amit akár a profik is beépíthetnek a programjukba. Az alább látható hasgyakorlatot is csak ajánlani tudjuk, nemcsak hatékony, hanem idővel könnyebbé fog válni a mozdulatsor.