Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Drámai vallomást tett Tóth Gabi, sokan le fognak döbbenni

Tóth Gabi Lékai-Kiss Ramónának adott interjút, melynek ideje alatt olyan dolgokról beszélt, amiket eddig sehol nem mondott el.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi gőzerővel készül az első gyerektáborára, amit a szerelmével közösen szervez. Sok programot kínálnak, és még mindig lehet jelentkezni rá, ami az énekesnő élete egyik legnagyobb eseménye lesz. Nemrég a TV2-nél járt, hogy interjút adjon, és mint az várható volt, új dolgok derültek ki az életéről.

Lékai-Kiss Ramóna új műsort kapott a TV2-nél, melynek ideje alatt megnyílnak előtte a hírességek. Tóth Gabi is így tett, aki olyan döbbenetes, drámai titkot osztott meg Ramónával, amiről még soha, sehol nem mesélt. Ez már önmagában nagyon izgalmassá teszi a beszélgetést, ami június 19-től lesz látható a TV2 Play-en. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Elárulta, amikor Krausz Gáborral közölte, szeretné, ha vége lenne a kapcsolatuknak, az volt benne, hogy nem akar neki fájdalmat okozni, mert tiszteli őt, hiszen a gyereke apja. Arra is fény derült, hogy egy nagyon közeli családtagját is elvesztette ez az egész miatt, amiről eddig sehol máshol nem beszélt.

Minden bizonnyal az is kiderül, ki az a bizonyos személy, akit elvesztett Gabi a válása miatt, mert Ramóna feltette neki a kérdést. Az énekesnő tehát újabb drámai vallomásra készül, és valószínűleg nem ez lesz az egyetlen olyan információ, amit eddig nem hallhattunk tőle, és csak kevesen tudhatnak róla.

Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Súlyos kihívásokkal néz szembe a MÁV a hőhullám és az elavult infrastruktúra miatt.