Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Dancing with the Stars: Marics Peti mindenkit meglepett, ez a srác nagyon különleges (videó)

Marics Peti és Stana Alexandra is letáncolta a második táncát a Dancing with the Stars döntőjében.

Fotó: TV2
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

Többek között Rubint Réka is nagyon jó véleménnyel van Marics Petiről, akit egy csupaszív embernek tart. Rendkívül jó benyomást tett rá, igazi kedvenc, akinek őszintén drukkolt, hogy nyerje meg a Dancing with the Starst.

Radics Gigi kiesésével nem volt kérdés, a műsor történetében először férfi győztese lesz a versenynek. A Valmar sztárja komoly esélyekkel vágott neki a viadalnak, a nagy döntőnek, amit olyan sokan vártak. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A TV2 továbbra is tarol, köszönhetően Maricsnak is, mert a fiatal sztár egészen elképesztő tömegeket vonz a képernyőre. Hosszú hetek óta napi szinten órákat gyakorolt a táncteremben, a legtöbbet akarta kihozni magából.

Petiék második tánca már új volt a döntőben, ezt tanulták be utoljára, mely érzelmes is volt, hiszen tudták jól, ez a kaland most véget ér. Remek barátok lettek, különleges érzéseket hoztak ki egymásból, amit tökéletesen építettek bele a táncaikba.

Sajnálhatjuk, hogy véget ért a műsor, már csak Peti és Szandi duója miatt is, akik csodálatos kortárs táncot mutattak be. A Valmar sztárja sem bírta ki a könnyek nélkül, megható pillanatok voltak ezek, amire sokáig emlékezni fogunk.