Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Meglepő helyre igazol a Manchester United éveken át mellőzött sztárja

Donny van de Beek igazán sosem kapta meg a lehetőséget a Manchester Unitednél, akik miatt a Real Madridnak is nemet mondott.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Donny van de Beek nagyon rossz döntést hozott azzal, hogy 2020-ban a Manchester United játékosa lett, ahol gyakorlatilag azonnal mellőzni kezdték. Az egyik legnagyobb holland tehetségnek tartották, és még a Real Madrid is harcolt érte, de hiába.

Az angliai karrierje alatt mindössze 35 alkalommal léphetett pályára az United színeiben, többségében csereként. Noha az Everton és a Frankfurt kölcsönjátékosa is volt, ott sem váltotta meg a világot, és most eljött az idő, hogy véglegesen távozzon. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

A középpályás 27 évesen kezdhet új karriert, méghozzá a spanyol bajnokság meglepetéscsapatánál, a Gironánál, akik a harmadik helyen zárták a szezont, és ezzel biztosították a helyüket a Bajnokok Ligájában. Fabrizio Romano azt írja, a klub megállapodott a játékos végleges átszerződéséről.

A holland már átesett az orvosi vizsgálatokon és 2028 júniusáig írta alá a szerződést. Azért, hogy újra rendszeresen játszhasson, a fizetéséből is engedett, míg az United megtartja az eladási záradékát, de aligha fogják visszavásárolni. 4/5 millió euróért cserébe váltak meg a középpályástól, viszont ez az összeg 10/15 millió euró is lehet a kiegészítésekkel.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.