Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Donáth Anna tagadja, hogy Magyarország ellen dolgozna

Az ATV élő vitája alatt beszélt arról Donáth Anna, hogy nem tartja magát hazaárulónak, és továbbra is mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy ne közvetlen a Fideszhez jussanak el az európai uniós források.

...svg content...Fotó: Facebook/Donáth Anna
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sok ember van a magyar politikusok közül, akit többet neveztek hazaárulónak, mint Donáth Annát. Rendre súlyos vádakkal illetik az európai parlamenti képviselőt, aki még mindig csak 37 éves, és továbbra is éles kritikákat fogalmaz meg a kormánnyal szemben. Most valószínűleg sokkal nehezebb dolga lesz bejutni az Európai Parlamentbe, már csak a Tisza Párt miatt is, akikkel nem ápolnak túl jó viszonyt.

Donáthnál betelt a pohár az egyik róluk tett Magyar-nyilatkozat miatt, és örült volna, ha szemtől szemben vitázhat az ATV-n Magyarral, illetve Deutsch Tamással, de ez nem történt meg. Magyar ott lett volna ezen a vitán is, ha a Fidesz képviselteti magát, bár korábban hozzátette, eredetileg Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel akart volna vitázni, már a köztévében is.

Donáth ezúttal is hangsúlyozta, nem tartja magát hazaárulónak, hanem meg akarja szűrni az uniós források beérkezését, mert szerinte azt a Fidesz nem a megfelelő módon használja fel, és ennek oka az, hogy garanciákat akar.

A kormány továbbra is azon a véleményen van, hogy Donáth is Magyarország ellen dolgozik az Európai Parlamentben, és külföldről pénzelik a baloldallal együtt. Erre az volt a válasza, hogy szerinte a Fidesz mindent elkövet annak érdekében, hogy kiszolgáltassa Magyarországot.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.