Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Donald Trump az ukrán elnököt gúnyolta, Joe Bident is kritizálta

A volt amerikai elnök, akit nemrég mind az ellene felhozott 34 vádpontban bűnösnek mondtak ki, a jelenlegi elnökről és az ukrán elnökről is igen erős kijelentéseket tett.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Evan Vucci
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York Times értesülései szerint Donald Trump egy Detroitban tartott kampány gyűlésen a helyi, afroamerikai közösség mintegy 200 tagja előtt intézett kirohanást Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, valamint a jelenlegi amerikai elnök Joe Biden ellen.

Trump egyebek mellett azzal vádolta Joe Bident, hogy az állam túlköltekezik, ami fokozza az inflációt az Egyesült Államokban, de azt is hangsúlyozta, hogy meglátása szerint a Fehér Ház túlságosan elköteleződött az ukrán kormány mellett. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Az ukrán elnökről a volt amerikai elnök azt mondta, szerinte Zelenszkij „a történelem legjobb kufára”, mondván, bármikor az Egyesült Államokba látogat, mindig legalább 60 millió dollárral tér vissza Ukrajnába.

Mint ismert, korábban nagy port kavartak Trump rasszista kijelentései, melyet a detroiti gyűlésen oly módon próbált feledtetni, hogy Joe Biden elnököt kísérelte meg beállítani az afroamerikai közösség ellenségeként, kritizálva az amerikai elnök intézkedéseit az erőszakos bűnözés visszaszorítása kapcsán.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.