Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Donald Trump táncolni kezdett Bronxban az őt éltető tömeg előtt (videó)

Az USA amerikai elnöke igen előjelekkel várhatja a választásokat Joe Biden ellen, akit milliók akarnak leváltani.

...svg content...Fotó: EPA/MICHAEL M. SANTIAGO / POOL
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Az USA hamarosan ismét Donald Trump irányítása alá kerülhet, ha megkapja erre a lehetőséget a választások végén. Trump egyik korábbi riválisa is beállt a volt elnök mögé, és ugyan azt mondta, az előző elnöksége alatt vétett hibákat, Joe Biden maga a katasztrófa, akit sokan már rég leváltottak volna.

Azok sincsenek kevesen, akik megbánták Biden támogatását, látván a zavart pillanatait, az ország helyzetét, és így tovább. Trump előtt ez igencsak nagy ziccer, és hiába az ellene zajló eljárások, nem akadályozhatják meg az indulását. Pontosan arra törekszik, hogy újra az USA elnök legyen, és még legalább négy évig kormányozzon. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Nemrég Bronxban j árt, ahol sokan kedvelik, számítanak rá az emberek. New York egyik legendás városrészéről beszélünk, ahol egykor a közbiztonság több mint félelmetes volt. Most itt lépett fel Trump, aki szereti a humor, szeret viccelődni, de arra senki sem számított, hogy táncra fog perdülni az emberek előtt.

A Mandiner megjegyezte a cikkében, hogy Bronxban a 2020-as elnökválasztáson Joe Biden a szavazatok 83 százalékát szerezte meg, Trump pedig 2016-os számain javítva 16 százalékot zsebelt be. Idén valószínűleg jóval jobb számokat fog produkálni a körzetben, miután sokaknak van elegük a jelenlegi vezetésből és elnökből.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.