Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Dobrev Klára szerint Magyar Péter egyértelműen jobboldali politikus

A DK vezetője ezúttal sem nyilatkozott túl pozitívan Magyar Péterről, akit lassan már szélsőjobboldali politikusnak tart.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc semmiképpen nem szavazna a Tisza Pártra, Magyar Péterre a közelgő választásokon. Szerinte az egyetlen megoldást a DK jelenti, amivel Dobrev Klára is egyetért, aki magyarázatot adott arra, miért vannak messze kevesebben az eseményeiken, mint Magyar Péter rendezvényein.

Dobrev egyáltalán nincs jó véleménnyel Magyarról, aki szerinte minden lehetséges együttműködést elutasít más pártokkal. Többek között ez sem szimpatikus benne számára, addig Magyar a legkisebb mértékben sem akarja, hogy összemossák a nevét Gyurcsány Ferenccel, és szerinte a DK a „kék Fidesz.” Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a Tisza Párt nagyon erőssé vált a baloldalon, és a DK támogatottsága emiatt is bezuhant. Dobrev nem ért ezzel egyet, nem tapasztalja, hogy bezuhanás történt volna, ráadásul úgy fogalmazott, hogy sokkal több aktivistájuk van, mint a Tisza Pártnak jelenleg.

Dobrev szerint majd a választók döntenek

„Egyik nap ezt mutatják a mérések, másik nap azt, régen volt ekkora ingadozás a mérésekben. Június 9-ig már tényleg keveset kell aludni, és akkor választ kapunk minden fontos kérdésre. Az baloldali, szociáldemokrata, zöld politika, amit mi, mint a legnagyobb ellenzéki közösség képviselünk, nagyon stabilan és magabiztosan áll a választások előtt.” – mondta Dobrev a nyugat.hu kérdésére.

Minden adat azt mutatja, hogy június 9. után… az Európa-párti politika erősödik meg. Magyar Péter egy jobboldali politikus. Sőt, ha a jogállamiságról folyó vitát, vagy az orosz-ukrán háború kapcsán elfoglalt álláspontját nézzük, akkor az európai kérdésekben megfogalmazott politikája az európai színtéren inkább szélsőjobboldali politikának tűnik.

Dobrev Klára szerint a végeredmény mutatja majd meg a valóságot, és azt, hogy mit akartnak az emberek. „Ugyanakkor minden adat azt mutatja, hogy június 9. után is nem ez, hanem az Európa-párti politika erősödik meg.”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.