Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Dobrev Klára tart attól, hogy Magyar Péter Márki-Zay sorsára juthat

Dobrev Klára kategorikusan tagadta, hogy elárulta volna Márki-Zay Pétert, és szerinte Magyar Péter az ő sorsára juthat.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Dobrev Klára ismét az ATV vendége volt, legutóbb vasárnap este, melynek ideje alatt arról is beszélt, Magyar Péter mennyire rossz úton halad előre, és hiába nyújtja neki a kezét, azt ő nem fogadja el, mert abban hisz, hogy a Tisza Párt egyedül válthatja le Orbán Viktort. A DK vezetője nem hisz ebben, szerinte ez csak akkor működhet, ha összefognak, együttműködnek.

Magyar azonban hallani sem akar erről, soha nem fog együttműködni a DK-val, és szerinte Gyurcsány Ferenc pártja bármikor is képtelen lesz leváltani a jelenlegi rendszert. Dobrev jól emlékszik, mi történt 2022-ben, amikor sokan Márki-Zay Pétert látták a megváltónak, majd történelmi vereséget szenvedett.

Az ATV kérdésére egyértelművé tette, nem árulta el Márki-Zay Pétert, szerinte minden kérését teljesítették a kampány ideje alatt. Azt mondja, Márki-Zay nemcsak Gyurcsány Ferencet, hanem őt is megkérte arra, még ugyanazon megyében se legyenek, maradjanak egymástól távol, amit szintén megtettek.

Dobrev szerint, amikor Márki-Zay látta a végén a drámai eredményeket, azonnal ugrott neki, és a DK a hátán vitték őt, segítették az aktivistákkal, és így tovább, majd azt látta, amit hosszú és kemény munkával felépítettek, alig pár hónapon belül lerombolták. Megjegyezte, nagyon reméli, hogy nem ugyanez lesz a helyzet Magyar Péterrel, aki most hasonló utat járhat be.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.