Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,72 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
463,05 Ft
Bitcoin
67,388 $

Dobrev Klára hazafinak tartja magát, és szerinte szükség van rájuk

A DK vezetője a választás kudarc ellenére is igyekszik erős maradni, de ebből most igen nehéz lesz felállniuk 2026-ra.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nehéz látni jelenleg, mi az, amivel jelentős mértékben változtathat a DK az emberek gondolkodás a 2026-as választásokig, meggyőzvén őket arról, hogy rájuk szavazzanak, miközben Gyurcsány Ferenc továbbra is rendkívül megosztó, aki a választási kudarc ellenére sem mondott le, és arról beszélt, hogy hazafi, de át fogják beszélni a történteket.

A Magyar Péter vezette Tisza Párt szinte azonnal átvette a hatalmat a baloldalon, és ez egyre erőteljesebb lehet a választásokig, ami a DK számára is csak rossz hírt jelenthet. Folyamatosan veszi el a szavazókat a Tisza Párt az ellenzéki oldalon, addig a DK-nak valami egészen más megközelítésre lenne szüksége. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Dobrev Klára is ledöbbent arccal nyilatkozott az eredményvárást követően, viszont egyelőre nem történtek személyi változások a pártnál. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy folytatni akarják a munkát, és új eszközöket vetnének be, mert amit eddig csináltak, az aligha fog működni a 2026-os választásokon, ami újabb kudarccal érhet véget.

„Küzdelemben születtünk, ez életünk értelme, még ha célunk ennél nagyravágyóbb is. Maradunk akik voltunk, leszünk, kikre szüksége van a hazának szociáldemokraták, hazafiak.” – üzent Dobrev Klára a Facebook oldalán, ahol jelenleg több mint 151 ezer követőt számol, addig a nagy riválisát, Magyar Pétert már közel 335 ezren követik, és még mindig nagy a felhajtás körülötte.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.