Őrületesen jól néz ki Dobó Kata a Dancing with the Stars-ban

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
not image

Hujber Dávid

2021. július 16. - 21:53

Dobó Kata abszolúte az a személy, akire mindenképpen érdemes lesz figyelnünk a Dancing with the Stars második évada alatt.

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi azonnal izgatottá váltunk a műsor miatt, amikor a szerda esti médiaeseményen sorra jelentették be a nagyobbnál nagyobb sztárokat, akik elindulnak a DWS második évadában.

Az ember hirtelen azt sem tudta, mit mondjon, mert nem egy meglepetésnév szállt ki a luxusautóból a megérkezésükkor. Dobogó Kata az egyik legnagyobb meglepetés, és örömünkre szolgál, hogy a sikeres színésznő és rendező elindul a versenyen.

A 47 éves sztár legalább tíz évet letagadhatna a korából, szenzációsan néz ki, és a show egyik igazi ékköve lehet. Ha három nevet kellene mondanunk, hogy kik azok, akikre a legkíváncsibbak vagyunk, Kata biztosan köztük lenne.

Tóth Andi nagy forma, óriási párost alkothat Gabriela Spanic táncpartnerével a DWS 2-ben

Jobb táncpartnert nem is kaphatott volna Köcse György személyében, aki az első évad egyik nagy kedvence volt. Ha minden jól megy, ezúttal is messzire juthat, immáron Dobó Kata oldalán, az egyik legkülönlegesebb sztár idehaza.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.