Tóth Andi nagy forma, óriási párost alkothat Gabriela Spanic táncpartnerével a DWS 2-ben

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. július 15. - 23:04

Andi szinte érezte, hogy Andrei Mangra lesz a táncpartnere, aki az első évadban egy igazi világsztárral dolgozhatott együtt, és majdnem megnyerték az első évadot.

Andi régóta várt erre a lehetőségre, mert már az első évad során jelezte, hogy szerepelni akar a második körben. Ezek után nem volt kérdés, hogy igent fog mondani, és várhatóan az egyik legnépszerűbb karaktere lesz a versenynek, amelynek részleteit szerda este jelentették be.

„Igazából már nagyon szerettem volna kipróbálni magam valamilyen táncos dologban. Nagyon örültem annak, hogy van ez a Dancing with the Stars lehetőség, és tavaly is, amikor felléptem extra produkcióként, mindenkinek azt mondtam, hogy jövőre engem meghívtok!”

„Nem tartom magam rossz táncosnak, csak nyilván az emberek engem ilyen lazább stílusban ismertek meg. Mondjuk egy trap zenére tök jól eltolom, de egy salsát, vagy egy szambát hogy fogok letolni, arról fogalmam sincs.”

„A latin dolgokat inkább várom, azt érzem, hogy talán abban lehet, hogy jobb leszek. Inkább a nőies, elegáns dolgoktól tartok, hogy nem tudom… egy keringő, vagy egy tangó.. attól egy kicsit félek.”- folytatta az interjút.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.