Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,557 $

Dibusz: „Őrült mérkőzés volt, amiből szerencsésen jöttünk ki”

Dibusz is jól tudja, szüksége volt a magyar csapatnak a szerencsére a bolgárok ellen, ám ez semmit nem von le a siker értékéből.

Fotó: A magyar csapat tagjainak gólöröme a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Őrült egy estén vagyunk túl, de a végén boldogok lehetünk, mert a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra. Évtizedek óta nem volt példa arra, hogy egyenes ágon jusson ki a csapat egy ilyen tornára.

Szoboszlai Dominik is érzelmes módon nyilatkozott a mérkőzést követően, aki olyan pillanatokat élhetett át, melyeket azelőtt soha. Ezek olyan pillanatok, amikre nyugdíjas korukban is emlékezni fognak. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Dibusznak is lesz mit mesélnie az utókornak, de ezek az érzések most rendkívül frissek. Nagyon fontos láncszeme a csapatnak, több mint jól helyettesíti Gulácsit, és megérdemelné, hogy ő védje a kaput az Európa-bajnokságon.

„Őrült mérkőzés volt, amiből szerencsésen jöttünk ki.” – mondta Dibusz, aki nem is tagadja, hogy a szerencsére is szükségük volt, de ha megnézzük a csapat összteljesítményét a hónapok alatt, akkor ez igazán megérdemelt.

Egy Eb-re kijutni sosem egyszerű, viszont most már csak azon kell agyalni, milyen csoportot kapunk. „Az Eb-kijutás sosem megy egyszerűen, de nagyon örülünk, hogy sikerült megszereznünk azt a pontot, amivel biztosítottuk a helyünket Németországban.” – idézte a kapust az mlsz.hu.