Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Fehérneműben fotózták a szuper-szexi Détár Enikőt

Détár Enikő, az ismert és elismert művésznő ugyancsak a kortalan sztárok közé sorolható, káprázatos a formája, a bőre is kifogástalan, rendkívül jól tartja magát.

...svg content...Fotó: Détár Enikő a Talpra, magyar! rockmusical főpróbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2018. március 14-én. Az előadást Szurdi Miklós rendezésében március 15-én mutatják be. MTI Fotó: Mohai Balázs
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokszor írtunk már Jennifer Lopez káprázatos fiatalosságáról, de mellette Salma Hayeket is érdemes kiemelni. Vannak páran a sorban, akik nem kevés esztendőt tagadhatnának le, élen Elizabeth Hurley-vel.

Sorra jutnak eszünkbe a nevek, akik mind nagy dicséretet érdemelnek, akárcsak Heidi Klum. Ami biztosan közös bennük, az az egészséges életmódjuk és a jó gének, melyek sokat segítenek az életükben. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Détár Enikő is legalább ennyire látványosan tartja magát, pedig nem világsztár, így a lehetőségei is korlátozottabbak. Ennek ellenére közel 59 évesen is azt mondhatnánk róla, mintha csak a 40-es évei legelején járna, káprázatos vonalakat tudhat magáénak.

„Egy fehérnemű márka kért fel fotózásra. Azt vallom, nőnek lenni jó! Az évek múlásával változnak a női léthez kapcsolódó pozitív előnyök és élmények.” – kezdte a posztjában Enikő, aki február 26-án ünnepli az 59. születésnapját.

„A sokadik X-en túl elgondolkodtató és persze örök vita tárgya, hogy mi az ízléses mértéke a női test megmutatásának. Azt gondolom, ízlésesen fotók készültek és függetlenül a kortól, minden nőnek kellenek szép felvételek, amelyek még több X elmúltával felelevenítik az emlékeket és amire mi magunk is azt mondjuk “EJHA”.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Elsüllyedt egy teherhajó Tajvannál a pusztító tájfun alatt, nem találják a legénységet

Egy kilenc főből áll teherhajó süllyedt el Tajvannál a tájfun idején, egyelőre nem találják a személyzetet.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.