Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Demcsák Zsuzsa nagy formában hagyja maga mögött a 2022-es évet

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa nyári formája télen is aktív, ezzel biztosan nem lesz gondja a 2023-es esztendő alatt, amivel sokan másokat is motiválhat.

Demcsák Zsuzsa is gőzerővel hangol a 2023-as évre, és ha visszatekint a 2022-es esztendőre, valószínűleg könyvet tudni írni róla, annyi minden történt vele. Érezhetően elkezdett nyitni a közösségi média felé, ami egy újabb jó döntés volt a részéről.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez nemcsak a megtekintésekről és az együttműködésekről szól, hanem sokkal inkább az újdonságokról. A közösségi média az egyik leggyorsabban fejlődő platform, aminek számos érdekes oldala van, mind üzleti, mind kutatás szempontjából.

Zsuzsa pedig érezhetően ráérzett erre a vonalra, és sok újdonságot osztott meg magáról, ami láthatóan tetszik a közönségnek. Már több mint 50 ezer követője van, és ha növeli a tétet, akkor minden bizonnyal a 100 ezres jubileumra sem kell sokat várnunk.

A Farm VIP műsorvezetőjének egy pillanatig sem volt ideje unatkozni, két nagy produkcióban működött közre a TV2-nél, miközben tanított, képzéseket tartott, és így tovább. Az edzések sem maradtak ki nála, amikor lehetősége nyílt rá, ott volt a súlyok között.

A formája önmagáért beszél, időközben abszolválta az idei utolsó edzését, de 2023-ban sem vesz vissza. Nagyon erős alapokkal rendelkezik, és élvezi, amit csinál, így nem is kérdés, hogy jó úton halad előre.

Még több bulvár: Barta Sylvia szenzációs formában köszön el 2022-től