Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Barta Sylvia szenzációs formában köszön el 2022-től

Fotó: Instagram/Bartay Sylvia
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia az idei utolsó munkanapját is nagyon nagy formában kezdte meg, tele energiával, várván a 2023-as esztendőt.

Barta Sylvia szintén meghatározó tagja a TV2 családjának, számtalan remek videós anyagot láthattunk róla a 2022-es év során. Számára teljesen természetes a testmozgás, az egészséges élet, beleértve a táplálkozást.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Nagyon sok húszéves irigyelhetné meg a formáját, akárcsak a harmincas generáció. Egy újabb remek példa arra, hogy a kor sok esetben semmi több, mint egy évszám, és javarészt tőlünk függ, mit hozunk ki magunkból.

Sylviának nincs miért aggódnia a 2023-as nyári szezon miatt, mert több mint erős a forma, amit magáénak tudhat. Emellett rendkívül elegáns, mindig odafigyel a részletekre, és az összhatás több mint erős.

„Az év utolsó munkanapján… hálás vagyok az elmúlt év minden percéért!” – írta a posztjában a hálás és boldog Sylvia, aki a 2022-es évet is nagyon nagy formában fejezheti be, már most megvan a nyári formája 2023-ra.

„A nehézségek tanítottak, az örömök tápláltak. Jelen vagyok minden boldog pillanatban és ezzel együtt az elkeseredett időket is értékelem! Zajlik az élet hol hangosan, hol csendesebben…anyaként, feleségként, édesanyám lányaként és dolgozó nőként is tiszta szívvel várom, hogy mit hoz az új esztendő?”

Még több bulvár: Ilyen fiatalos és rendkívül csinos Mardoll édesanyja