December elsején ránthatják le a leplet a Honor új csúcsmobiljáról

Honor
not image

Kulcsár Péter

2021. november 23. - 16:46

Bő egy hét múlva derülhet ki, pontosan miként fog festeni a feltörekvő kínai gyártó legújabb okostelefonja.

A Honor 60-ról október óta azt rebesgették, hogy november 22-én lesz esedékes a debütálása, a dátum azonban csak részben bizonyult igaznak, hiszen a mai napon nem magát a készüléket fedték fel, hanem a bemutató időpontját.

Az alapmodell, a Honor 60 Pro, illetve a Honor 60 SE a gyártó hivatalos közleménye és előzetese szerint december 1-jén mutatkozik be egy nagyszabású online show keretein belül – írta a GSM Arena portál.

Az eddigi szivárogtatások alapján mindhárom modellt Snapdragon 870 lapkakészlettel láthatják el, a hátlapjukba pedig 4 500 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet, amit 100 W-os gyorstöltő segítségével pumpálhatunk tele energiával.

A Honor 60 hátulján két darab, körszerű ellipszisből álló kameraszigetben foglalnak helyet a szenzorok, amelyek felbontás és minőség tekintetében felülmúlhatják a Honor 50 szériában található lencséket.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Az esemény jövő hét szerdán, magyar idő szerint 12:30 kezdődik, a részletekről és a bemutatott mobiltelefonokról természetesen szerkesztőségünk is be fog számolni.