Megkapja a Google szolgáltatásait az új Honor 50 okostelefon

Honor
not image

Kulcsár Péter

2021. október 14. - 08:57

Habár korábban még kétes pletykák szállingóztak a Honor 50 Google-támogatása kapcsán, mától hivatalossá vált a szolgáltatások elérhetősége a kínai mobilokon.

Úgy tűnik, jó döntést hozott a Huawei, amikor külön branddé formálta egykori leányvállalatát, a Honort, hiszen az 50-es modellszériához tartozó készülékek már megkaphatják a manapság elkerülhetetlen Google-alkalmazásokat – írta a Sparrow News.

Az Európában október 26-án debütáló okostelefonok segítségével a kínai gyártó előretörhet a piacon, és ha a Google nem adta volna áldását az appokra, akkor minden bizonnyal felesleges húzás lett volna a Huaweitől a Honortól való megválás.

A Honor 50 egyébként tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének maguknak egy ügyes készüléket, ami azon túl, hogy fantasztikus kamerákkal rendelkezik, a pénztárcát is megkíméli.

A mobiltelefon a Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészletét kapta meg, míg kamerák terén egy 108 megapixel felbontású főszenzorral és egy 32 megapixeles szelfimodullal lett ellátva.

A hátlapba egy masszív, 4 300 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, ami a maga 67 W-os gyorstöltési funkciójával képes húsz perc alatt 0-ról 70 százalékra telepumpálni energiával a telefont.