Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

David Beckham elárulta, minek köszönhetik stabil kapcsolatukat a feleségével

Mint mondta, kétségtelen, hogy párja gyönyörű, ám van valami, amit ennél is jobban értékel benne.

Fotó: MTI/EPA-EFE/Julio Munoz
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

David Beckham egy podcastműsorban arról beszélt, jóformán nem is ismerte Victoriát, amikor annak idején feleségül vette. Ennek ellenére tudta, legbelül érezte, hogy ő az a nő, akivel le szeretné élni az életét. Mint ismert, az egykori világklasszis angol futballista 27 éve van együtt az énekesnőből lett divattervezővel, júliusban pedig az ezüstlakodalmukat fogják ünnepelni. Ennek apropóján elárulta, szerinte minek köszönhetik stabil kapcsolatukat.

De elsőként felidézte, hogyan kezdődött a szerelmük. „Éppen a szobámban ültem az egyik csapattársammal, amikor a Spice Girls Say You’ll Be There című dalát játszották a tévében. Mondtam is akkor, hogy feleségül fogom venni azt a nőt, amelyik azt a fekete miniruhát viselte. Nagyon rajongtam érte. Akkor is rajongtam, amikor először találkoztam vele. Nem tudtam, milyen ember, egyszerűen csak rajongtam érte, mint annak idején a legtöbb ember” – vallotta be. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

„Azt sem tudtam, kit is veszek feleségül, hogy kivel leszek életem hátralévő részében. Akkor nem esett le nekem, milyen erős nő valójában, de ez vonzott benne a leginkább” – magyarázta Beckham a műsorban. Majd azzal folytatta: évekbe telt, mire felismerte, mit is szeret annyira a párjában. Mint fogalmazott, kétségtelen, milyen gyönyörű nő, de az sokkal jobban tetszik neki benne, hogy keményen dolgozik.

„Júliusban 25 éve lesz annak, hogy összeházasodtunk, de már 27 éve vagyunk együtt, viszont csak mostanság kezdtük el mondogatni egymásnak, mit szeretünk a másikban” – jegyezte meg. Egyúttal bevallotta: „Ez nagyon fontos ennyi év után. Mi még most is tudunk úgy vacsorázni, hogy közben nevetünk és viccelődünk, vagy nem is mondunk semmit egymásnak. Ez a kapcsolat fontos része. A feleségemmel, a gyerekeimmel és a családommal csendességben eltöltött pillanatokban vagyok a legboldogabb”.

Beckham még hozzáfűzte: amiatt értékeli igazán ezeket a dolgokat, mert az apja túl kemény volt vele fiatalon, s ritkán dicsérte meg. De abban is biztos volt, hogy sokat köszönhet a szüleinek, akik mindig támogatták, s tudja, hogy büszkék rá – írja az Index a The Sun cikke alapján. Emellett korábban azt is megírtuk, hogy néhány hete Kalifornia partjainál motorozott a korábbi focista, felesége pedig mankóval jelent meg egy eseményen, miután súlyos sérülést szenvedett.