Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Így motorozik David Beckham Kalifornia partjainál

David Beckham ugyan nagyon szereti az autókat, a motorokat talán még inkább, és mindezt stílusosan is teszi.

...svg content...Fotó: David Beckham korábbi válogatott angol labdarúgó, az Inter Miami futballklub társtulajdonosa beszél az Inter Miami új sztárjátékosának, Lionel Messi világbajnok argentin labdarúgónak a bemutatkozásán a klub stadionjában, a floridai Fort Lauderdale-ben 2023. július 16-án. A 36 éves, hétszeres aranylabdás Messi június elején szerződött a floridai klubbal, hogy a Barcelona és a Paris Saint-Germain után az észak-amerikai profiligában (MLS) folytassa pályafutását. MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

David Beckham régóta nem aktív futballista, és ezzel sokat is veszített a sport, mert egy legendás játékosról beszélünk, akinél senki sem tudott jobban beadni, és ez aligha fog változni. Minden idők egyik legjobb középpályása, aki egy olyan időszakban volt sztár, amihez nem volt fogható, így Aranylabdája sem lett.

Egészen elképesztő nevek játszottak akkoriban mellette, össze sem lehet hasonlítani a mostani korszakkal. Mintha Messik és Ronaldók rohangáltak volna a pályán, csak más stílusban és pozícióban. Emiatt nem egy legenda nem juthatott fel a csúcsra, válogatott szinten sem, illetve akkoriban a fizetések sem voltak ennyire magasak. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nyilván jól éltek, hatalmas pénzeket kerestek, de ha megnézzük azt, hogy most mennyit kapnak a játékosok, sokan fele annyi tudással is több pénzt visznek haza, még a szaúdi liga nélkül is. Egyszerűen nagyobb üzlet lett a futball, több pénz van benne, mint eddig bármikor, bár Beckham így is a tűz közelében maradt.

Az Inter Miami résztulajdonosa, akik már Messit is leigazolták, amivel David nagy álma teljesült. Mióta nem játszik, többet hódolhat a hobbijainak, így a motorozásnak is, igaz, jelenleg is rendkívül elfoglalt. Megvan a maga veszélye a motorozásnak, de Becks vállalja ezt, mivel olyan életérzést kap tőle, mint semmi mástól.

Alább egy róla készült felvételt nézhetünk meg, ahogyan Kalifornia partjainál húzza a gázt az egyedi motorjával. Már innen is érezni, mekkora feelingje van ennek az egésznek, és David mindig alig várja, hogy kiguruljon a barátaival. Ezt még azok is nagyon élveznék, akik nem szoktak motorozni, vagy tartanak a kalandtól.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.