Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

Mióta itt jártál:

David Beckham még mindig rendkívül jóképű és vagány

Fotó: David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó a Qatar Fashion United elnevezésű divatbemutatón a dohai 974 Stadionban 2022. december 16-án. MTI/AP/Pavel Golovkin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A követők közül nem kevesen vannak oda David Beckhamért, akit továbbra is a világ egyik legvonzóbb férfijának tartanak.

David Beckham mindig is nagy kedvence volt a nőknek, fiatalkora óta rajonganak érte, és nem kevesen. Milliók imádják, kezdve a karakterével, a személyiségével, és természetesen a megjelenésével.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Abszolúte világsztáralkat a brit futball-legenda, aki a Manchester Unitednél töltötte a legszebb időszakát Sir Alex Ferguson irányítása alatt, de a Real Madridnál is letette a névjegyét, és nem kevés világsztárral játszott együtt.

David hamar elkötelezte magát, Victoria Bekcham pedig évtizedek óta a párja. A pletykák ellenére jól megvannak, boldogok, nagyon szeretik egymást, és bizonyítják, hogy ki kell tartani a másik mellett.

A szerelem és a szeretet sok mindenre gyógyír, pláne ha gyerekek is vannak a családban. Minden megadatott számukra, amit csak szerettek volna, és emellett még élvezik is az életet, de van is miből, hiszen dúsgazdagok.

Becks nem sokat öregedett az évek alatt, nagyon jól tartja magát, és az alább látható fotója is komoly sikert aratott. Rövid idő alatt több százezer like érkezett rá, és a dicséretek sem maradhattak el.

Még több bulvár: Schobert Norbi megint tisztázta, semmilyen csalás nem történt a Farm VIP 3-ban