Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Videón a Bayern München újabb parádéja a Bundesligából, Kane nem áll le

A Bayern München szurkolói örülhetnek, mert ismét élőben adja a tv a bajorok meccsét a Bundesligából.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az, amit legutóbb művelt a Bayern München a Bundesligában, a régi dicső időszakot idézte. A bajorok totális kiütése és Harry Kane újabb góljai figyelmeztetésként is szolgálhattak a Bayer Leverkusennek, hogy nem adják fel, hiába a nagyobb pontkülönbség. Xabi Alonso csapata ugyan továbbjutott az Európa-ligában, csak nagyon neccesen tették ezt meg.

Ez adhat némi reményt a Bayernnek arra, hogy a Leverkusen hamarosan pontokat hullajthat el, de még mindig veretlenek. Tiszta sor, Tuchel gárdája nem veszíthet meccset a szezon végéig, és igazán a döntetlen sem fér bele. Ha végig nyernek, lehet esélyük, mert a Leverkusen aligha fogja lemásolni ezt az esetleges sorozatot. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Alonsóék jelenleg 67 ponttal állnak az élen, addig a Bayern 10 egységgel számolt kevesebbet az új forduló előtt, ami azt jelenti, a Leverkusennek még három vereség is beleférne, anélkül hogy elveszítenék az első helyüket. A München a Darmstadt otthonában lépett pályára, amit az Arena 4 közvetített élőben, és ezúttal sem kellett csalódnunk.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bayern magabiztosan hozta a 3 pontot, és ezzel közelebb kerültek a Leverkusenhez. A szokásos Kane-gól sem maradhatott el, ami egy következő rekord a neve mellett. Az angol támadó a második gólt jegyezte Musiala után, aki duplázott, de Gnabry és Tel szintén betalált.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.