Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Beszédes fotó: egy gyönyörű fiatal nő oldalán jelent meg L.L. Junior Szabó Zsófi születésnapján

Fotó: Instagram/L.L.Junior
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 06:25

Úgy tűnik, L.L. Junior és Dárdai Blanka valóban egy párt alkothatnak, és noha nagyobb közöttük a korkülönbség, nagyon jól mutatnak egymás mellett.

A Nyerő Páros tavalyi szezonja óta több pár is szakított egymással, Kulcsár Edina például már G.w.M. gyermekét hordja a szíve alatt. Igencsak felgyorsultak az események körülöttük, miközben a kapcsolatuk kezdete óta támadják őket.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Ugyan Csutira is hamar rátalált a szerelem, ez a kapcsolat nem tartott tovább pár hónapnál. A pletykák szerint a híres üzletember már egy másik nővel randizgat, aki nem mellesleg szintén ismert ember.

Juniorról még több a pletyka, és az eddig megjelent információk szerint a rapper és a fiatal énekesnő, Dárdai Blanka valóban egy párt alkothat. Sőt, most egy olyan fotó látott napvilágot róluk a közösségi médiában, ami minden eddiginél egyértelműbb lehet.

A rapper sokat harcolt azért, hogy a korábbi kapcsolata működjön, ám nem jártak sikerrel. A Nyerő Párosban még közösen szerepeltek, jó duót is alkottak, ami nagy kaland volt számukra, és az egyik legjobb párosként küzdöttek.

Dögös és trendi megjelenés Rogán-Gaál Cecíliától

Ez már a múlt, Szabó Zsófi születésnapján Junior Blanka oldalán jelent meg, a fotó pedig önmagáért beszélhet. Láng Eszter és Hajdú Péter szintén tiszteletüket tették az RTL Klub sztárjának buliján.