Dancing with the Stars: Dobó Kata edzés közben

Fotó: Twitter/Dancing With The Stars
not image

Hujber Dávid

2021. július 23. - 23:24

Köcse György és Dobó Kata között láthatóan már most megvan a szimbiózis, ők is sokáig juthatnak a Dancing with the Stars második évadában.

Sokan szerették a Dancing with the Stars első évadát, ami tavaly év végén ért véget. A versenyzők a nyári időszakot követően hónapokon át napi szinten több órát gyakorolva jutottak a döntőig, amit azonban csak egy páros nyerhetett meg.

Gelencsér Timi és Hegyes Berci lettek a befutók, akik óriási fölénnyel húzták be a DWS első évadának trófeáját. Sok különleges este volt, amik mind külön témát kaptak, igazodva többek között az ünnepekhez is.

Ez valószínűleg idén sem lesz másképp, nem valószínű, hogy változna a koncepció, bár az már önmagában nagy változást jelent, hogy a teljes mezőny kicserélődött. Sok új sztár érkezett, köztük nagyobbnál nagyobb nevekkel.

Gáspár Evelinnél most telt be a pohár, nagyon durva üzeneteket kapott

Az egyik legnagyobb meglepetés minden kétséget kizáróan Dobó Kata személye, aki nemcsak színészként, hanem már rendezőként is letette a névjegyét. Most arra készül, hogy a táncban is valami hasonlót vigyen véghez.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.