Dancing with the Stars 2: Árpa Atilla már nagyon érzi, micsoda mozdulat!

Fotó: Instagram/Árpa Attila
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 19. - 15:10

A híres színész és rendező nagyon ráérzett a táncra az elmúlt hetekben, jól mutatja ezt az a mozdulat is, amit most prezentált Stana Alexandra oldalán.

Hihetetlen vagy sem, alig pár nap, és véget ér a nagy várakozás, elindul a Dancing with the Stars legújabb évada. Hosszú hónapok óta várunk erre, hiszen az első szezon tavaly decemberben ért véget.

Azóta rengeteg minden történt, a COVID-helyzet is sokkal ideálisabbá vált, és a TV2 ontotta magából az új műsorokat. A Totem például most ért véget, ami t a Farkasok nyertek hatalmas csatában a Szarvasok ellen.

Szép lassan minden új műsor zöld jelzést kap, és ez a DWS2 esetében sincs másképp. A következő hétvégén elrajtol az új évad, ami igazán meg fogja mozgatni a nézőket, a szereplőket pláne, akik hónapok óta gyakorolnak.

Sztárban Sztár leszek! Majka rendesen kiakadt Pápai Jocin, komoly fordulat (videó)

Komoly előkészületek előzték meg a versenyt, és már csak pár napjuk maradt a sztároknak arra, hogy tökéletesítsék az első produkciójukat. Az egyik legnagyobb érdeklődést Árpa Atilla élvezheti, aki igazi meglepetés lehet a mezőnyben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.