Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Dancing with the Stars: Marics Peti tánca után szem nem maradt szárazon (videó)

Marics Péter is parkettre lépett a döntőben egy nem akármilyen produkció kíséretében, amiről biztosan sokat fognak beszélni.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Petiről már az első pillanattól kezdve tudni lehetett, ott a helye a Dancing with the Stars döntőjében. Egyre jobbá és jobbá vált, minden visszaköszönt a szemeiben, annyira motiválttá vált, hogy arra nem találtak jelzőket.

Amit egy héttel ezelőtt nyújtott Michael Jacksonként, szintén őrületes volt. Igazi szerelemtánc volt ez a részéről, amire Stan Alexandra is nagyon büszke lehetett, komoly teljesítménnyel jutott be a döntőbe. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Teljesen megérdemelten lehettek a fináléban, sokan már neki ítélték a fődíjat. Egy biztos, Peti életére igencsak hatással volt a DWS, melyben minden eddiginél jobban tudta megmutatni az érzelmes oldalát.

Noha Peti nagyon nem szerette volna újratáncolni a rumbát, végül ezt a feladatot kapták. Az énekes imádta a táncot, csak szerinte az egy megismételhetetlen pillanat volt akkor a színpadon, emiatt aggódott.

Nem volt szükség pontokra, többen is könnyeztek, sírtak, annyira megható volt a tánc. Abszolúte felülmúlták önmagukat, több mint döntős teljesítményt nyújtottak, káprázatosak voltak.