Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Rengeteget nőtt Curtis kisfia, együtt mentek locsolkodni húsvétkor

Hihetetlen, hogy mennyit nőtt a kisfiú, aki boldogan kelt útra, hogy locsolkodjon egy kicsit az édesapjával.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis karrierje továbbra is felfelé íve, már saját zenekara is van, és természetesen a szóló pályafutásáról sem feledkezik meg. Dalszövegíróként is kiemelkedik a mezőnyből, nemcsak rapperként, ami még inkább biztosíthatja a szép megélhetését, ami nyilván a kisfia számára ugyancsak jó hír, aki a legfontosabb számára.

A rapper tévés karrierje is beindult az évek alatt, és azzal, hogy az RTL-hez került, nem egy műsorban jutott főszerephez. A Celeb vagyok, ments ki innen! 2023-as évadát megnyerte, amivel sok pénzt vihetett haza, majd a Nyerő Párosban is tarolt a párjával. Ugyan a Sztárboxban is elindult, annak vereség lett a vége. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Messze a legkevesebb felkészülés állt mögötte, mert annyira elfoglalt volt, hogy nem jutott idő az edzésekre. Máskülönben akár az egész viadalt megnyerhette volna, hiszen a tehetsége adott hozzá. A totális kiütést elkerülte, megakadályozta, nem akart úgy járni, mint Kabát Péter, aki elvesztette az eszméletét a ringben.

Egyelőre nem tudni, hogy Curtis hol fog szerepelni idén, de napokon belül kiderülhet, hogy ott lesz-e az X-Faktor új évadában, vagy sem. Majka és Pápai Joci szinte biztosan mentorok lehetnek, meglepődnénk, ha nem így lenne. Már nem kell soka várnunk az RTL bejelentésére, szerdán mindenre fény derülhet.

Jelenleg azonban a locsolás áll középpontban, Curtis a fiával közösen indult útnak, hogy meglocsolják szeretteiket. Látni, hogy a kisfiú milyen sokat nőtt, nagyon gyorsan telik az idő, alig pár év múlva már azon kaphatja magát Curtis és a volt párja, hogy a közös gyermekük elballag az általános iskolából.