Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Cuki szelfi készült Rácz Jenővel és a kislányával

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon gyorsan nő Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kislánya, aki mindennél fontosabb számukra, a mindent jelenti.

Gyuricza Dóri édesanyaként is igyekszik formában tartani magát, ami miatt napi szinten tréningezik. Néha erre csak kevesebb ideje vagy energiája van, esetleg mindkettő, ugyanakkor nem adja fel.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A formája nagyon is önmagáért beszél, és természetesen a férjéről sem feledkezik meg, akit igazi művésznek tart. Nagy páros az övék, és amióta hárman vannak, valójában trióban működik a családjuk,

Jó érzés rájuk nézni, tudván azt, hogy boldogok, mert valahogyan így néz ki egy kiegyensúlyozott család. Hiába élnek jól, mindig vannak kihívások, és ezt nem is tagadják, mert a gyereknevelés nem könnyű.

Ugyanakkor egyfelé eveznek, és ez lényegesen megkönnyíti a dolgokat. Jenő igyekszik minél többet otthon lenni, ahol nagy szeretettel várja a felesége és a kislánya, aki nem keveset nőtt a hónapok alatt.

Időről időre pedig közös tartalmakat is látni a közösségi médiában, ahol Jenőt például már 261 ezren követik, egész pontosan az Instagram oldalán. A legutóbbi szelfije is nagy sikert aratott a követők között.