Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Drámai információt közöltek Csutival a Dancingben pénteken késő este

Csuti és Katica sem számított arra, hogy ennyire közel az élő adáshoz változtatniuk kell a koreográfiához, amivel teljesen átíródott a táncuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti már nincs versenyben, ugyanis szombat este kiesett a Dancing with the Starsból. Az utolsó tánca sok kritikát kapott, becsúszott pár hiba, főleg az emeléseknél, és ezt a nézők is látták, nem voltak túl elégedettek.

A TV2 sztárja a könnyeivel küszködve nyilatkozott a kiesést követően, míg azt megelőzően Gelencsér Timinek adtak interjút, közvetlen a táncuk után. Ezen beszélgetés alatt derült ki, mi is történt pontosan, mennyire nehéz helyzetben voltak. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Katica azon a véleményen volt, hogy a produkció nagyon élvezhető volt, és ezelőtt nem látta ennyire felszabadultnak Csutit. Arról azonban csak kevesen tudhattak, hogy szombaton, az adás előtt kellett változtatniuk a koreográfiában, ami soha nem ideális.

A változtatások az emeléseket is érintették, amik nem mentek simán az élő adásban. Mivel csak két alkalommal tudták elgyakorolni a táncot a végleges koreográfiával, benne volt a pakliban, hogy nem úgy sikerül a produkció, mint kellene.

Péntek este 11 óra körül jelezték Csutiéknak, több ponton is változtatniuk kell, így nettó 40 percük volt arra, hogy lepróbálják az új táncot. „Az emelések miatt is megváltozott minden.” Csuti szerint, ha ehhez képest nézzük, akkor ügyesen lehozták.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.