Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Csutit megkérdezték, megviselte-e Kulcsár Edina terhességének híre

Fotó: Instagram/Szabó András
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 8. - 14:26

Csutitól már megszokhattuk, hogy nagyon őszintén válaszol a különböző kérdésekre, most is így tett, ezúttal a volt felesége kapcsán, aki papíron továbbra is az.

Kulcsár Edina élete álomszerűen alakul, hiszen újra szerelmes és majd kicsattan a boldogságtól. G.w.M. lett az új párja, akivel még egy éve sincs együtt, máris olyan szintekre léptek, mint sokan mások évek alatt sem.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Már a közös tetoválás beszédes volt, hogy mennyire gondolják komolyan a dolgot, ami miatt szintén nem kevés tetoválást kaptak. Rengetegen estek neki Edinának a közösségi médiában amiért, hogy már nem párja Csutinak, illetve kapcsolatban él.

Olyannyira komoly a kapcsolatuk, hogy közös babát várnak, ami még Edinát is meglepte, hiszen nem erre az évre, hanem a követkőre tervezték a családalapítást, függetlenül attól, hogy mindkettejüknek van két gyermeke.

Közleményt adott ki Sarka Kata

A nem várt terhesség miatt Edina nem indul a Dancing with the Stars harmadik évadában, Berki Mazsi vette át a helyét. Közben Csuti kapcsolata hamar véget ért, és most kiderült, hogy mi az oka annak, amiért padlón van.

Lapozó: 1 2