Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Dancing with the Stars: Csobot Adél nyerni jött a műsorba Hegyes Bercivel

Fotó: Instagram/Hegyes Bertalan
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 10:27

Hegyes Berci és Csobot Adél nagyon hasonló karakterek, emiatt is jól működhet a párosuk a versenyben, aminek az egyik favoritjai lehetnek.

Berci a TV2-nek interjújában beszélt arról, miután az elmúlt két évadban gyönyörű modellekkel táncolhatott, arra számított, hogy sportolót fog kapni a harmadik szezonra. Valamiért ez volt a megérzése, de tévedett, mert nem sportolót, de nem is modellt kapott maga mellé.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

Annyira konkrét tippje volt, hogy az Exatlon Hungary kétszeres győztesére, Szente Grétire gondolt, illetve Pap Dorcira. A sors furcsa fintora, hogy Dorci valóban ott van a mezőnyben, de nem Bercivel fog közösen dolgozni, így riválisok lesznek.

Amikor meglátta, hogy Csobot Adél lesz a partnere, nagyon megörült, mivel egy rendkívül szimpatikus személyiségnek tartja. Emellett bolondozósnak, viccelődős karakternek, aki mellett nem lehet unalmas az élet.

Dancing with the Stars: máris őrületes ajándékot adott Rubint Réka Andrei Mangrának, nem semmi

Berci azon is meglepődött, hogy Adél vitt magával tánccipőt, mert van némi táncmúltja, így látszott is a mozgásán, hogy érzi a feelinget. „Nagyon szépen csinálta a mozdulatokat. Ügyes volt, kifejezetten ügyes.”

Lapozó: 1 2