Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Csecsen parancsnok: Oroszország szent háborút vív Ukrajnában a sátánista Nyugat és LMBTQ ellen

A 26. Budapest Pride résztvevõi vonulnak a Fõvám téren 2021. július 24-én. MTI/Balogh Zoltán
not image

Nagy Noel

2022. július 19. - 19:45

Hogy ebbe hogyan sikerült belerángatni az LMBTQ-közösséget, az jó kérdés, de egy végtelenül kreatív csecsen tábornoknak sikerült.

Az orosz állami televízió mindig rendkívül szórakoztató diskurzusok és nyilatkozatok színhelye, ahol sosem marad el az atomcsapással való fenyegetés – már-már csalódottan veszi tudomásul az ember, ha van olyan nap, amikor az orosz propagandisták és „szakértők” nem fenyegetőznek.

Most azonban még színesebb volt a Rosszija-1 programja, ugyanis Olga Szkabejeva vendége nem akárki volt: Apti Alaudinov, az Oroszország mellett harcoló csecsen erők parancsnoka. Julia Davisnek, a The Daily Beast újságírójának hála pedig most megtudtuk, hogy fantasztikus mondatok hagyták el a csecsen parancsnok száját.

Alaudinov első körben – nem meglepő módon – éltette Vlagyimir Putyin döntését, hogy inváziót indított Ukrajna ellen, amelyet egy „szent háborúnak” nevezett Európa, az Egyesült Államok és az LMBTQ-közösség (!) „sátánista” értékrendje ellen.

Ez egy szent háború, amiről a szentjeink és időseink beszéltek. Áldom Istent, hogy Oroszországban élek és azt Putyin vezeti. Ő volt az az ember, aki nem volt hajlandó elfogadni az úgynevezett európai értékeket”

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

„A valóságban ezeket sátánista értékek, amelyeket az egész világra rákényszerítettek. Hálás vagyok Putyinnak, hogy a legfelsőbb értékeket követi. Nem vagyunk az LBMT zászlói alatt, amíg életben van, nem fogunk azok alatt lenni”

Ez a jóember azonban itt még nem állt meg, tovább éltette Putyint, hogy felállt a Nyugattal és a NATO-val szemben, amelyeket gonosznak nevezett. Alaudinov ismét kiemelte, hogy az orosz elnök mennyire nagyszerű, amiért megakadályozta, hogy az LMBTQ-közösségnek jogai legyenek Oroszországban.

Alaudinov az amerikai demokráciát ezt követően az „emberiség legfőbb ellenségének” nevezte, szerinte Európa, az USA és a NATO „minden nemében sátáni” és hadseregeik valójában az „antikrisztus csapatai”.

A csecsen vezető meglátása szerint az orosz csapatok „Jézus csapatai” és áldotta Putyint, amiért megteszi azt, amit az iszlám országok nem. Alaudinov így tehát tökéletesen tudtára adta mindenkinek, hogy sikítófrászt kap a demokrácia gondolatától, amely Csecsenföld állapotát elnézve nem meglepő.