Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Cristiano Ronaldo párja kikotyogta a portugál visszavonulási terveit?

Cristiano Ronaldo illusztris pályafutása a következő két évben véget érhet – derül ki élettársa, Georgina Rodriguez legutóbbi megszólalásából.

Fotó: EPA/GST Glory Soccer Tour
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A portugál klasszis idén februárban töltötte be 39. életévét, ám a pályán továbbra is figyelemre méltó fittséget és teljesítményt mutat. Mióta az Al-Nassr csapatához igazolt, Ronaldo 48 mérkőzésen 42 gólt szerzett a különböző sorozatokban.

Életkora ellenére továbbra sem mutatja a lassulás jeleit, amire a jelenlegi szezon is kiváló példa, hiszen a portugál sztár az eddigi 29 mérkőzésen 28 gólt szerzett és 11 gólpasszt adott társainak. Ronaldo konzisztens teljesítményét fegyelmezett életmódjának köszönheti, többek között annak az R90-es alvásmódszernek, amely a nap folyamán többszöri 90 perces alvást jelent – a gyakorlatot a Manchester City és a Real Madrid játékosai is alkalmazzák. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Hamarosan vége a kalandnak?

A visszavonulásával kapcsolatos spekulációk az elmúlt években is folyamatosan jelen voltak, most azonban párja, Georgina Rodriguez volt az, aki a párizsi divathéten állítólag utalást tett az időzítésre. Az X-re felkerült felvételen hallható, ahogyan Georgina Rodriguez a következőket mondja. „Cristiano-nak még egy éve van hátra, aztán vége. Talán kettő, nem tudom…”

A fentiek fényében nem kizárt, hogy Ronaldo egy-két éven belül valóban visszavonul. A portugál szerződése 2025. június 30-ig szól az Al-Nassr-rel, ami arra enged következtetni, hogy szerződéses kötelezettségeinek teljesítésével befejezheti kiváló futballkarrierjét, ám, hogy tényleg így lesz-e, az egyelőre továbbra is a jövő zenéje. Az Al-Nassr jelenleg a második helyen áll a bajnokságban, kilenc pont a hátránya a listavezetőhöz Al-Hilalhoz képest.

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.