Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Cristiano Ronaldo egy mozgássérült kislány nagy álmát teljesítette (videó)

Egészen megható jeleneteket vettek videóra a portugál válogatott legutóbbi mérkőzésén, közvetlen az Európa-bajnokság előtt.

...svg content...Fotó: EPA/JOSE COELHO
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo is a megosztó karakterek közé tartozik, akárcsak Lionel Messi. Ebben semmi furcsaság nincsen, hiszen azok emberek, akik ennyire sikeresek abban, amit csinálnak, általában megosztóak. Örök kérdés marad, ki a jobb a két klasszis közül, hiába van például több Aranylabdája Messinek.

Az általános vélemények szerint Messi a tehetségesebb, addig Ronaldo sokkal keményebben dolgozik, ami által közel 40 évesen is ontja magából a gólokat. Legutóbb a portugál válogatottban lőtt két gólt, és az egyik találata az elmúlt időszak egyik legnagyobbja volt, egészen elképesztő. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Aki kicsit is ismeri a portugált, az tudhatja jól, mennyire fontos számára a család, a gyerekek. Fiatalkora óta nagy figyelmet fordít arra is, hogy segítsen a beteg gyerekeknek, és nemcsak adományok formájában. Nem egy beteg gyermek álmát teljesítette a hosszú évek alatt, ami több mint példaértékű a részéről.

Legutóbb az írek elleni meccs előtt játszott egy súlyos betegséggel küzdő kislánnyal, ami sokak számára szimpatikus volt. Ronaldo őszintén teszi ezt, egyszerűen szeret segíteni, és tudja jól, hogy ez mennyit jelent a kislány számára. Ez az este róla is szólt, és Cristiano ismét megmutatta, mekkora szíve van.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.