Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Korábbi csapattársa megvédte Cristiano Ronaldo Eb-n mutatott teljesítményét

Wes Brown szerint nem volt hiba Roberto Martinez részéről, hogy Ronaldót végig a pályán hagyta.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Portugália kiesett az Európa-bajnokságról, miután büntetőpárbajban alulmaradt Franciaországgal szemben a negyeddöntőben. A mérkőzés utáni viták középpontjában főként Cristiano Ronaldo teljesítménye és Bruno Fernandes korai lecserélése állt.

Wes Brown, a Manchester United egykori védője, aki öt Premier League címet és két Bajnokok Ligáját nyert a klubbal, véleményt nyilvánított a portugál válogatott teljesítményéről. Brown szerint Ronaldo a viszonylag gyenge teljesítménye ellenére sem hátráltatta csapatát, ráadásul nem is nagyon lett volna megfelelő alternatíva. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

„Ronaldót hatalmas tisztelet övezi a csapaton belül, ugyanis még mindig ő az a játékos, aki bármikor képes gólt szerezni. Nem hiszem, hogy lenne bárki más a csapatban, akiben jobban benne lett volna a gól”

Brown megvédte Roberto Martinez szövetségi kapitány döntését is, miszerint Ronaldót végig a pályán hagyta. „Nem gondolom, hogy ez gyengeség lenne. A menedzser valószínűleg el akarta kerülni azt a felelősséget és sajtóvisszhangot, ami Ronaldo lecserélésével járt volna,” magyarázta a volt védő.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Az interjúban Brown kitért Bruno Fernandes helyzetére is, aki a 75. percben hagyta el a pályát. „Biztos vagyok benne, hogy dühös volt, ugyanis épp kezdett belelendülni a játékba, próbált helyzeteket teremteni. Természetes, hogy frusztrált volt,” mondta Brown.

Brown felidézte Ronaldo hozzáállását a Manchester Unitednél töltött időszakából is, m int mondta: „Néhányszor hibázott a fontos meccseken, amikor együtt játszottunk a Manchester Unitedben, de ez része a játéknak. A kérdés az, hogy újra vállalja-e a felelősséget, és ő mindig vállalta,” zárta gondolatait a volt angol válogatott játékos.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.