Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Egy egész vidámparkot kibéreltek Cristiano Ronaldo családjának? (fotók)

A megjelent fotók alapján mintha kibérelték volna a világsztár családjának a helyszínt, hogy nyugodtan tudjanak szórakozni.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo végül úgy döntött, idő előtt hagyja el a Manchester Unitedet, ahol egykor legendává vált. Nagyon furcsa körülmények között távozott, és míg először szinte istenként tette ezt meg, legutóbb sokan ellene fordultak.

Rengeteg rajongó fejezte ki nemtetszését az ominózus interjúja miatt, és ahogy az várható volt, az United vezetőségénél betelt a pohár. Emiatt fél évvel a szerződése lejárta előtt távozott, majd elköltözött a család. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Még nagyobb meglepetést jelentett, amikor kiderült, hogy Európát is elhagyják, és nem az USA, vagy Dél-Amerikai miatt. Szaúd-Arábiába költöztek, és Ronaldo élete legjövedelmezőbb szerződését írta alá.

Más kérdés, hogy ezzel kiszállt az európai futballból, és már a Bajnokok Ligájában sem láthatjuk. Kérdés, az új klubja lesz-e az utolsó, mert még az is benne van a pakliban, hogy visszatér Európába, például Portugáliába.

A család jelenleg Szaúd-Arábiában él, ahol mindent megkapnak, amire csak szükségük lehet. A fotók alapján mintha csak ők lettek volna a vendégei a vidámparknak, így elkerülhették a kíváncsiskodó tömeget.

Még több bulvár: Majka felesége elárulta, milyen személyiség a kisebbik fiúk

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.