Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Egy egész vidámparkot kibéreltek Cristiano Ronaldo családjának? (fotók)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A megjelent fotók alapján mintha kibérelték volna a világsztár családjának a helyszínt, hogy nyugodtan tudjanak szórakozni.

Cristiano Ronaldo végül úgy döntött, idő előtt hagyja el a Manchester Unitedet, ahol egykor legendává vált. Nagyon furcsa körülmények között távozott, és míg először szinte istenként tette ezt meg, legutóbb sokan ellene fordultak.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Rengeteg rajongó fejezte ki nemtetszését az ominózus interjúja miatt, és ahogy az várható volt, az United vezetőségénél betelt a pohár. Emiatt fél évvel a szerződése lejárta előtt távozott, majd elköltözött a család.

Még nagyobb meglepetést jelentett, amikor kiderült, hogy Európát is elhagyják, és nem az USA, vagy Dél-Amerikai miatt. Szaúd-Arábiába költöztek, és Ronaldo élete legjövedelmezőbb szerződését írta alá.

Más kérdés, hogy ezzel kiszállt az európai futballból, és már a Bajnokok Ligájában sem láthatjuk. Kérdés, az új klubja lesz-e az utolsó, mert még az is benne van a pakliban, hogy visszatér Európába, például Portugáliába.

A család jelenleg Szaúd-Arábiában él, ahol mindent megkapnak, amire csak szükségük lehet. A fotók alapján mintha csak ők lettek volna a vendégei a vidámparknak, így elkerülhették a kíváncsiskodó tömeget.

Még több bulvár: Majka felesége elárulta, milyen személyiség a kisebbik fiúk