Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Cristiano Ronaldo családjában még a barátnője is látványosan rúgja a büntetőt (videó)

Aki kicsit is ismeri Georgina Rodríguezt, az tudhatja róla, hogy imádja a humort, és nemcsak érti, hanem szereti is.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo sok embernek segített már az élete során, és még fog is. Számára kiemelten fontos, hogy adakozzon, amiből nem csinál reklámot, csendesen teszi ezt, de amikor igazán szükség van rá, kiáll a nyilvánosság elé. Sok millió euróról van szó, amit adomány formájában átadott.

Pontosan tudja, milyen nélkülözni, mivel nem gazdag családban nőtt fel, majd futballistaként már mindent megadhat a családjának. Emiatt is teheti meg azt, hogy gyémántberakásos órákat visel, amik vagyonokat érnek. Ugyanakkor ez is csak aprópénznek számít amellett, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Szintén aprópénz volt számára a legújabb Ferrari is, amiből A Nagy Ő, Jákob Zoltán szintén vásárolt egyet, csak más színben. Hogy ki kapta meg előbb az autót, nem tudni, de nem kizárt, hogy ebben Zoltán volt a nyerő. Ronaldo így sem panaszkodhat, és olyan autókat birtokol, hogy leesik tőlük az ember álla.

Georgina, élete szerelme szintén szép autókat vezethet, magángépekkel repkedhet. Mindent megkap, amire csak szüksége van, miközben hat gyermeket nevel Ronaldóval közösen. Imádja ezt az életet, sok időt tölt a gyerekekkel, együtt készültek Ronaldo 39. születésnapjára, amit családias környezetben töltöttek el.

Igyekeznek minél több élményt adni a gyerekeknek, meccsekre járnak. Legutóbb egy igazi focis programon vettek részt, és mint azt láthatjátok, a családban még Georgina is látványosan rúgja a büntetőt. Egyáltalán nem ügyetlen, rögtön kilőtte a felső lécet, amin jót nevettek, miközben Ronaldo a meccsére készült.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.