Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Copa América: megható jelenet, ahogyan fiát vigasztalja a Liverpool sztárja a verekedés után

Darwin Nunez olyasvalamibe keveredett bele, amibe nem kellett volna, viszont a családjáról volt szó, így részben érthető a dühe.

...svg content...Fotó: EPA/BRIAN WESTERHOLT
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Kolumbia jutott be a döntőbe Argentína ellen, akik Kanadát ütötték ki, és Uruguay szintén a döntő kapujában volt kénytelen távozni. Mindez igen fájdalmas most a két csapat számára, ráadásul a kolumbiai meccsen botrány tört ki.

Botárny törti, miután a szurkolók egy csoportja összecsapott Szoboszlai csapattársával. Nunez a hírek szerint amiatt ment fel a lelátóra verekedni, mert feltehetően részeg kolumbiai szurkolók inzultálni kezdték a családját. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Nemcsak az ő családjáról volt szó, így végül többen indultak meg, hogy elintézzék a dolgot. Ettől függetlenül akár súlyosabb büntetést is kaphat Nunez, aki a balhé után megpróbálta megvigasztalni és megnyugtatni a fiát. A fiatal fiú olyasvalamit látott a lelátón, amit soha nem szabadna egy kisgyereknek, és ezek után kétszer is meggondolhatják, hogy a közeljövőben kivigyék egy ilyen eseményre.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.