Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Copa América: kiment verekedni a szurkolókkal a lelátóra Szoboszlai csapattársa (videó)

Szoboszlai csapattársa, Darwin Nunez nem volt a helyzet magaslatán, amikor úgy döntött, kimegy verekedni a nézőkkel a lelátóra a Copa América elődöntőjén.

...svg content...Fotó: EPA/BRIAN WESTERHOLT
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Darwin Nunez, az uruguayi támadó jövője nem ismert Liverpoolban, lehetséges, hogy távozás előtt áll. Nagy reményekkel csatlakozott az angolokhoz 2022-ben, de az eddig lejátszott 65 meccsén csak 20 gólig jutott, ami igen kevés.

Legutóbb a Copa América elődöntőjében láthattuk, amit végül elbuktak, annak ellenére, hogy sokáig emberelőnyben játszhattak Kolumbia ellen. Végül a kolumbiai csapat jutott be a döntőbe, ahol Lionel Messiék ellen fognak játszani, és egyik félre sem vár egy könnyed finálé, ebben biztosak lehetünk. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ahogyan abban is, hogy Darwin Nunez büntetésre számíthat, amiért kiment verekedni a kolumbiai nézőkkel. A felvételeken egyértelműen látszik, hogy teljesen elborult a támadó, és semmivel nem foglalkozott, csak a dühe vitte előre, amiért rendesen megütheti a bokáját, hosszabb eltiltást is kaphat.

A történethez az is hozzátartozik, hogy állítólag részeg szurkolók inzultálták a csatár családját, aki ezt nem tűrte, és más játékosokkal közösen felmentek a lelátóra, hogy lerendezzék a dolgot.

Végig fokozott volt a hangulat, a két szurkolótábor nem egymás kedvencei, és amikor valakinek a családjáról van szó, részben értető a düh, ugyanakkor az erőszak semmire nem megoldás. A háttérben már zajlik a vizsgálat, a felvételek alapján könnyen megállapítható az érintettek személyazonossága.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.