Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Zavarba jössz Christina Aguilera vonulásától

Christina Aguilera úgy vonul, mint csak nagyon kevesen, és egyúttal mega-látványos formákkal rendelkezik.

Fotó: Instagram/Christina Aguilera
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan követik a hírességek világát, és most, hogy ennyire elterjedt a közösségi média, illetve az internet, akár egész nap pörgethetjük a tartalmakat, akkor sem érünk a végére. Nemrég derült ki például, hogy Manuel súlyosan megsérült, akárcsak korábban Marics Peti.

Sarka Kata és barátnői pedig egy nagyon különleges estén vettek részt. Természetesen mindenki csinos és trendi volt, de ehhez már hozzászokhattunk Katáék kapcsán, mindig megadták a módját a dolgoknak. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Britney Spears élete viszont igencsak problémásnak tűnik, megint késekkel a kezében hadonászott. Hiába állítja, hogy nem valódiak a kések, egyrészt sokan nem hisznek neki, másrészt így is döbbenet, amit művel.

Tolvai Reni szerencsére nem hagyott fel az énekléssel, ahogyan az edzésekkel sem. Rendkívül látványosak azok a formák, amiket magáénak tudhat, miközben Gáspár Bea visszatért a TV2 képernyőjére.

Christina Aguilera is aktív, és egy olyan világsztár, akiért férfiak milliói rajonganak. Az alább látható videó is csak arról árulkodik, hogy milyen szexi, fiatalos és még mindig az egyik legnagyobb kedvencünk.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.