Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Gáspár Bea támogatja azt a törekvést, ha valaki nem akar a férjétől anyagilag függeni

De ugyanúgy támogatja azt is, ha egy nő meg szeretné élni az anyaság örömeit, és csak később valósítja meg önmagát.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Gáspár Bea szerint sosem késő karriert építeni, hiszen ő maga is azután találta meg az útját, hogy a lányai, Evelin és Virág felnőttek. Az általa írt szakácskönyvek, valamint az interneten elérhető főzős videói is azt bizonyítják, hogy a gasztronómia világában találta meg azt, amit keresett.

„Az elhivatottságom mellett sok szerencsés véletlennek is köszönhetem, hogy karriert tudtam építeni. Ha ezzel példát tudok mutatni, annak örülök, mert úgy gondolom, hogy nem csupán a roma nők, de sok más nő is elveszettnek érzi magát a mai világban” Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

– mondta.

A Blikknek nyilatkozva arról is szót ejtett, miszerint „támogatom azt a törekvést, ha valaki nem akar a férjétől anyagilag függeni, de ugyanúgy támogatom azt is, ha egy nő meg szeretné élni az anyaság örömeit, és csak később valósítja meg önmagát, ahogy én is tettem”.

Ezt követően azzal folytatta, sok háztartásbelit nem értékelnek eléggé, holott – ahogy a mondás is tartja – minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. Ő maga éveken át volt Gáspár Győző „stabil háttérországa”, és ez ma sem változott, most viszont örömmel vállal főzéssel kapcsolatos munkákat.

„A lányaimnak már megvan a saját életük, ami nem jelenti azt, hogy ne lennénk ugyanolyan összetartó család, mint eddig, de az utóbbi években, túl a negyvenen, eljött az ideje annak, hogy én magam is kibontakozzak. Szerencsésnek érzem magam, mert nemcsak a lányaim, de Győző is maximálisan támogat ebben, ami szerintem, a jól működő házasságunk egyik alappillére”

– fogalmazott Bea.