Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

A Chelsea kínálhat több játékidőt Raheem Sterlingnek

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. június 29. - 07:14

A hírek szerint a Chelsea Raheem Sterlinget szeretné leigazolni, de hivatalos kapcsolatfelvétel még nem történet. 

A GOAL értesülései szerint a Chelsea arra készül, hogy leigazolja Raheem Sterlinget. Bár hivatalos ajánlat még nem érkezett a 27 éves játékosért, akinek 12 hónap van hátra a Cityvel kötött szerződéséből, de valószínűleg többe kerülne, mint az Arsenal által Gabriel Jesusért fizetendő 45 millió font. 

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Thomas Tuchel tudja, hogy az angol válogatott játékost akarja, miközben a csatár Romelu Lukaku kölcsönben visszatérhet az Interhez, és Hakim Ziyech és Christian Pulisic jövője is bizonytalan, tehát mindenképpen kell valaki a londoniaknak.

Az angol válogatott játékos még nem nyilatkozott nyilvánosan arról, hogy nyitott lenne-e a váltásra, bár úgy tudni, hogy több játékidőt szeretne, miután a Citynél lecsúszott a ranglétrán.

Sterling több percet játszott támadóként, mint bármelyik másik City-csatár az elmúlt szezonban, de Erling Haaland beleköphet a levesébe, biztos, hogy a norvég sztár szinte minden mérkőzésen kezdő lesz. 

Sterling az elmúlt szezonban több nagy meccsen is kimaradt a kezdőcsapatból, többek között a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő mindkét mérkőzésén és az Aston Villa elleni döntőbeli győzelem alkalmával.

Sterling a múltban már elárulta, hogy karrierje egy pontján külföldön szeretne játszani, és a Real Madrid és a Barcelona már korábban is érdeklődött iránta, de lehet, hogy mégis a Premier League-ben folytatja a pályafutását egy jó ajánlat esetén.