Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

ByeAlex látványos „robottáncáért” vannak most oda a követők (videó)

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex élete talán nem is lehetne boldogabb, mindene megvan, amire csak szüksége lehet, kezdve a harmonikus kapcsolatával.

A hírességek életében is eljön az a pont, amikor válságba kerül a magánéletük, és új párt kell keresniük. Ez soha nem egyszerű, különösen egy válás, egy fájdalmas csalódás után, de mindig tovább kell lépni.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ha már nincs esély rendezni a kapcsolatot, és mindent megtettek a felek, amit csak tudtak, akkor új utakra kell lépniük. A híres emberek akár könnyen is találhatnának párt, mert rengetegen rajonganak értük.

Ugyanakkor ez nem ilyen egyszerű, és valamikor évek telnek el azzal, hogy keresik egymást. ByeAlexre most egy olyan szerelem talált rá, ami igencsak hosszú távra szólhat, és nagyon szeretik a kedvesét a követők.

Azok sincsenek kevesen, akik irigykednek, mert egy nagyon szép, csinos és vonzó nőről beszélünk. Azóta Alex is felszabadultabbnak tűnik, és a közös fotókon ugyancsak nagyon látni, hogy mennyire szeretik egymást.

Alextől nem áll távol a bolondozás, legutóbb például táncolni kezdett, mintha egy robot lenne. A közönsége ezt is szerette, sokan szóltak hozzá a poszt alatt, és természetesen a like-tenger sem maradhatott el.

Még több bulvár: Curtis előre kéri a 20 milliót a bokszmeccsért