Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

ByeAlex látványos „robottáncáért” vannak most oda a követők (videó)

ByeAlex élete talán nem is lehetne boldogabb, mindene megvan, amire csak szüksége lehet, kezdve a harmonikus kapcsolatával.

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek életében is eljön az a pont, amikor válságba kerül a magánéletük, és új párt kell keresniük. Ez soha nem egyszerű, különösen egy válás, egy fájdalmas csalódás után, de mindig tovább kell lépni.

Ha már nincs esély rendezni a kapcsolatot, és mindent megtettek a felek, amit csak tudtak, akkor új utakra kell lépniük. A híres emberek akár könnyen is találhatnának párt, mert rengetegen rajonganak értük. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Ugyanakkor ez nem ilyen egyszerű, és valamikor évek telnek el azzal, hogy keresik egymást. ByeAlexre most egy olyan szerelem talált rá, ami igencsak hosszú távra szólhat, és nagyon szeretik a kedvesét a követők.

Azok sincsenek kevesen, akik irigykednek, mert egy nagyon szép, csinos és vonzó nőről beszélünk. Azóta Alex is felszabadultabbnak tűnik, és a közös fotókon ugyancsak nagyon látni, hogy mennyire szeretik egymást.

Alextől nem áll távol a bolondozás, legutóbb például táncolni kezdett, mintha egy robot lenne. A közönsége ezt is szerette, sokan szóltak hozzá a poszt alatt, és természetesen a like-tenger sem maradhatott el.

Még több bulvár: Curtis előre kéri a 20 milliót a bokszmeccsért

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.