Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Buzás Dóri, az Exatlon Hungary egyik legnagyobb sztárja megint nagyot ment

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2022. július 27. - 02:05

Az Exatlon Hungary sztárja ismét bizonyította, hogy nem a legjobb fizikai állapotban is képes teljesíteni, és nem is akárhogyan.

Buzás Dóri az Exatlon Hungary harmadik évadában bizonyította, hogy milyen erős egy nő, és sokszor az abszolút legjobb tud lenni. Ugyan végül nem ő nyert, hanem Szente Gréti, aki egy évvel később duplázott, büszke lehet a teljesítményére.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Sok bántást kapott, Dóri azonban nem vett vissza, és folyamatosan keresi az új kihívásokat. Legutóbb épp az első crossfit versenyén vett részt, aminek kapcsán igen őszinte szavakat fogalmazott meg.

„Kicsit csapzottan, elfáradva, de túl életem első crossfit versenyén. Mondanom sem kell, brutál kemény volt. Iszonyatosan izgultam egész nap, jobban mint az Exatlon alatt. Végig azt mondogattam magamban, hogy csak azt kell csinálnom amit tudok, és ha magamból kihozom mindig a maximumot, az adott feladat alatt, akkor bárhogy is alakul én tudom, hogy megtettem mindent!” – árulta el a posztjában Dóri.

Bombasztikus formában ünnepelte 28. születésnapját az Exatlon Hungary sztárja

„A testi állapotomon (nem picsogás), de messzemenőleg a legrosszabb volt ahogy érkezhettem a versenyre. A héten táboroztattam, ahol 150%-ban helyt kellett állnom, ami sikerült. Külön menüt kaptam kaja terén, így amennyire lehetett maradt az étkezésem, de mégis szinte fehérjén és pufirizsen éltem…”

Lapozó: 1 2