Dollár
393,71 Ft
Euró
413,36 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
17,003 $

Demcsák Zsuzsa legújabb szettje is top

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. július 25. - 18:05

A TV2 sztárja minden formájában csinos, és a fekete szín is jól áll neki, bár ebben a forróságban pláne nem lehet könnyű dolga.

Mint ismeretes, elkezdődtek a forgatások az új Farm VIP körül, amit sokan vártak. Egyelőre nagy titok övezi, hogy kik lehetnek az új sztárok, de van egy olyan érzésünk, hogy ismét növelni fogják a tétet a készítők.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Eddig egy évadra sem lehetett panaszunk, abszolúte hozta a szintet, ráadásul folyamatosan újabb és újabb feladatokkal bűvölt a verseny. Az is érezhető volt, hogy egyre nehezebbé váltak a feladatok, és azokat sokszor valóban nem volt könnyű teljesíteni.

Senki nem lepődne meg azon, ha az új évad minden eddiginél keményebb és intenzívebb lenne. Ez általában így szokott lenni egy ilyen műsornál, hiszen a készítők is folyamatosan tanulnak, tapasztalnak.

Tolvai Reni tüzes tengerparti dekoltázsa megy most a legnagyobbat

Mindig érdekes hírességekkel együtt dolgozni, figyelni őket, hogy mennyire lépnek ki a komfortzónájukból, vagy sem. Nos, a Farm VIP-ban kénytelenek lesznek, és mint azt már megszokhattuk, ezúttal is Demcsák Zsuzsa a műsorvezető.

Lapozó: 1 2