Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Bruce Willis és felesége 15 éves házassági évfordulójukat ünneplik

A színész felesége megható üzenettel emlékezett meg erről a különleges napról, és egy közös fotót is mellékelt kettőjükről.

Fotó: MTI/EPA/Will Oliver
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

2022 tavaszán derült rá fény, hogy Bruce Willis demenciával küzd, amely miatt úgy döntött, hogy felhagy a színészi pályával. Betegségének híre igazán megrázta a rajongókat, akik igazán elszomorodtak emiatt, s amellett, hogy aggódnak egészségi állapota miatt, azt is sajnálják, hogy ideje korán visszavonult, sok remek filmben szerepelhetett volna még.

Lánya korábban arról beszélt, szerinte nincsenek drasztikus változások az édesapja állapotában, sőt, ugyanolyan, mint régen. „Azt hiszem, ebben a tekintetben megtanultam, hogy ez a legjobb dolog, amit csak kérhetsz. Szeretetet látok, amikor vele vagyok, és látom az apukámat, aki nagyon szeret engem” – tette hozzá Tallulah. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Míg a színész felesége elárulta, könyvet ír arról, milyen tapasztalatokat szerzett a frontotemporális demenciában szenvedő férje ápolójaként. A kötetnek egyelőre nincs címe, jelenleg mindössze annyit lehet tudni, hogy várhatóan 2025-ben jelenik meg, s átgondolt, inspiráló útmutatást kínál a demenciával küzdő betegek családtagjainak.

Emma Heming Willis pedig nemrégiben arról számolt be az Instagram-oldalán, hogy Willissel ma van a 15. házassági évfordulójuk, amelyhez egy igazán aranyos fotót is mellékelt kettőjükről. Mint írta, ez a nap többféle érzést is ébresztett benne. Ám ahelyett, hogy elmerülne a bánatban, úgy döntött, hogy megünnepli ezt a csodás napot, mert az életben rengeteg olyan dolog van, amelyért hálásak lehetünk.

„Az egyesülésünk és a kapcsolatunk valószínűleg erősebb, mint valaha. Emellett van két okos, vidám és egészséges lányunk. Olyan családi egységünk van, amely a kölcsönös tiszteleten és szereteten alapul. És én egyszerűen csak szeretem és imádom azt a férfit, akihez hozzámentem. Olyan büszke vagyok arra, amit együtt létrehoztunk, s ami még ránk vár. Szóval, boldog kristálylakodalmat nekünk!” – fogalmazott.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.