Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Videón, ahogyan Bottas csúnyán megtöri az Alfa Romeo hátulját Miamiban

Fotó: Valtteri Bottas, az Alfa Romeo finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság első Miami Nagydíjának otthont adó versenypályán a floridai Miami Gardensben 2022. május 5-én. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
not image

Takács Petra

2022. május 7. - 10:45

A Forma-1 mezőnye sokat nem várt a felavatással, többen is megtörték az autójukat az új pályán Miamiban.

Ezen a héten a napfényes Miamiban fog versenyezni a Forma-1 mezőnye, egy igazán izgalmas helyszínen, amire nagy szüksége volt a naptárnak. Természetesen egy utcai pályáról van szó, ahol még egy „kamu kikötőt” is felállítottak, minden rendkívül látványos.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Várható volt, hogy az amerikaiakhoz méltóan nagy lesz a show, akárcsak egy NFL-hétvégén. Totálisan más a hangulat, mint a többi helyszínen, valahogy mindenki sokkal lazább, de ettől még igen komolyan veszik a versenyzést.

Miami a következő évek egyik kedvence lehet, és a pályára sem lehet azt mondani, hogy rossz lenne. Távolról sem, nagyon is rendben van, bár egyelőre igen poros, könnyű rajta eldobni az autókat.

Keresztbe tehetnek az Abramovics elleni szankciók Haaland ügyének

Erre már az első napon is láthattunk példát, a versenyzők még csak ismerkedtek a vonalvezetéssel, érdekes volt látni, hogyan veszik fel a ritmust. Egyeseknek ez nagyon gyorsan ment, míg mások autót törtek, amivel sok időt veszítenek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2