Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Bors: Szabó Zsófi rendőrt akart hívni az őrjöngő Shane Tusupra

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. május 21. - 11:29

Egyre több érdekes információ lát napvilágot Szabó Zsófi és Shane Tusup viharos szakításáról, most épp arról írnak, hogy az RTL Klub sztárja rendőrt akart hívni a sztáredzőre.

Sokan egyáltalán nem lepődtek meg azon, hogy ilyen hamar véget ért Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, de arra kevesebben számíthattak, hogy még csak az esküvő sem lesz megtartva, márpedig jelen állás szerint ez a helyzet.

Tusup szinte azonnal élete szerelmeként kezdett el beszélni Zsófiról, majd nem sokkal ezt követően megkérte a kezét. Zsófi igent mondott, de jött a dráma, és bejelentették, hogy felbontották a jegyességüket.

Azóta egyre több információ lát napvilágot, Tusup agresszív viselkedéséről írnak, most pedig a Bors arról számolt be, hogy Zsófi rendőrt akart hívni a volt vőlegényére. A lap azt írja, hogy Zsófi egy karakán nő, és nem tűrhette, hogy a párja ledominálja őt, és ebből heves viták alakultak ki.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő nyers csigát kóstoltatott meg Fecóval, érdekes arcot vágott (videó)

„Egy ilyen veszekedés közben a műsorvezető pánikrohamot kapott, amit Tusup nem a megfelelő stílusban kezelt. A történet vége pedig már a közönség számára is nyilvánvaló: Zsófi visszaadta az ujját ékesítő gyémántot.” – írja a Bors.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.